Sićevačka klisura, NRCC 2010
2. Kratež 
7
Ocena UIAA:
9+
Datum opremanja:
Maj 2010
Ocena FR:
7c+
Smer opremio:
Miloš Puletić
Dužina smera:
9 m
Prvi ispenjao:
Staša Gejo
Broj kopčanja:
5
Broj cugova:
1
Napomena:
Galerija
Rejting i komentari:
NAPOMENA: Da biste ostavili komentar morate biti ulogovani!
0 
on 20.7.2010
Da da. Levo od kopčanja, najdalji hvat je na nepun metar od trećeg kopčanja, da ne bude zabune, nijedan hvat sa smera levo se ne koristi. I jeste veliki dohvat, i jeste 9+ po rupama ... i jeste lud ;) Jbg, loše sam ga izboltovao pa vuče dve varijante.
8 
Kratko ali slatko
by Marko
on 20.7.2010
Kao prvo, ja sam ga prošao sa desne strane po rupama, kao i Staša, Bojko i Gaby i tuda je definitivno 9+ potaman! Kada smer koji mi apsolutno odgovara, iziskuje skoro svu snagu, bez obzira na relativno trash formu, mora biti tu negde oko 9+. Pultina verzija, ako se ne varam, ide malko ulevo (ka 8 putniku), i definitvno zahteva dobar dohvat. KOliko je teško tuda i da li je moguće da niži ljudi tuda prodju, nemam pojma! Ali ko je lud da veruje Pulti :) ....
6 
on 14.7.2010
Lep je. Ovo je najveca visina pumpadzijskog smera koju mogu da podnesem. Prava doza sile za mene.
8 
on 13.7.2010
Uz dužno poštovanje svima onima koji su ovaj smer popeli pre mene, ovaj smer nije ni 7c+ ni 8a ni 9+ niti išta slično. Nakon dva meseca pauze, zbog povrede (par puta sam ipak peo ali nije trebalo), popeo sam ga iz drugog pokušaja ... lagano. 7b je moja ocena. A i kombinacija u detalju mi je bila totalno drugačija od bilo koje prethodno pokušane, možda niži penjači ne bi mogli da urade detalj na taj način ... mada sumnjam. Smer desno mi je bio teži.

P.S. Najteže je onome ko prvi popne neki smer!
RocketTheme Joomla Templates